Erasmusdays/Erasmus+ günleri kapsamında Fakültemiz öğrencilerine yönelik öğrenci öğrenim hareketliliği ve staj hareketliliği bilgilendirme toplantısı yapıldı. 13 Ekim 2021 tarihinde konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Üniversitemiz Erasmus Ofisi koordinatörü Doç. Dr. Ayşe CEBECİ MANGAL, Kamu Yönetimi Bölüm Koordinatörü Dr. Ömer Faruk BİLBAY, mezunlarımızdan Dilan YALINKILIÇ Erasmus değişim programına ilişkin bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Hocalarımızın sunumlarının ardından soru cevap şeklinde ilerleyen toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.