Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Ömer Faruk DEMİRKOL ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DOĞAR, akreditasyon ve müfredat güncellemelleri konusunda bölüm başkanlarımız ile toplantı düzenlediler. Toplantıya; Ekonometri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zerife YILDIRIM,  İktisat Bölüm Başkanı V. Doç. Dr. Nihat KÜÇÜK, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Baran ARSLAN, Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet KAYAN, Maliye Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan TÜRKAL, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı V. Doç. Dr. A.Vahap ULUÇ ve Fakülte Sekreteri Müslüm TÜRKMEN katıldılar.