Fakültemizde TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme süreci kapsamında yapılacak İç Tetkik Çalışması ve TSE Dış Değerlendirme Çalışmasına ilişkin 08.11.2023 tarihinde  Dekanlık Toplantı Salonunda bir toplantı yapıldı. Toplantıya İç Tetkik Komisyonu Üyeleri, Fakültemiz Yönetimi ile Akademik Kalite Bölüm Elçileri ve İdari Kalite Elçisi katıldı. Toplantıda TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme süreci kapsamında TSE Dış Değerlendirme Çalışmasına ilişkin İç Tetkik ile ilgili soru listesinde bulunan konular üzerinde verimli bir çalışma gerçekleştirildi.