Kalite Yönetim Sistemi Belgesini alan birimler arasında bulunan Fakültemiz, 22.11.2022 tarihinde  TSE Bölge Müdürlüğü tarafından ikinci dış denetim yapıldı. Yapılan denetime Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Abdullah ÇELİK, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet TERZİOĞLU, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DOĞAR, Fakülte Akademik Kalite Elçisi Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk BİLBAY, Maliye Bölümü Akademik Kalite Elçisi Dr. Öğr. Üyesi  Mehmet KÜÇÜKKAYA, İdari Kalite Elçisi Fakülte Sekreteri Müslüm TÜRKMEN, Üniversitemiz Kalite Yetkilisi  Dr. Öğr. Üyesi Cengiz KESİK ve TSE Yetkilisi Hacı Murat BERBER katıldılar.