Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından  yükseköğretim kurumları için ulusal kalite standartları çerçevesinde Harran Üniversitesi Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında Yükseköğretim Kalite Kurulu  tarafından Üniversitemiz için belirlenen KAP Değerlendirme Ekibinden Doç.Dr. Oytun Okan ŞENEL ve Murat KARAAĞAÇ, Fakültemizde 08.11.2022 tarihinde 3 adet değerlendirme görüşmesi gerçekleştirdiler. İlk değerlendirme Dekan, Dekan Yardımcıları, Akademik Kalite Elçileri  ve Fakülte Sekreteri ile yapıldı. İkinci görüşme ise Fakültemiz öğretim elemanlarıyla gerçekleşti. Son değerlendirme toplantısı ise öğrencilerimizle yapıldı.

MEZUN PORTALI

Mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerini hızlandırmak, iş bulmalarını kolaylaştırmak ve iletişimde kalmak için Mezun Portalına kayıtlarını bekliyoruz.

Mezun Portalı İçin Tıklayınız...