Fakültemiz bölüm ve sınıf öğrenci temsilcileriyle bir toplantı yapıldı.24.10.2022 tarihinde saat 11:00'da Dekanlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Abdullah ÇELİK, eğitimden sorumlu Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet TERZİOĞLU, Akademik Kalite Elçisi Dr. Öğr. Üyesi Ö. Faruk BİLBAY, Fakülte Sekreteri Müslüm TÜRKMEN ve öğrenci temsilcileri katıldılar. Toplantıda öğrenci temsilcileri öğrenci arkadaşlarının sorunlarını dile getirerek çözüm bulmalarını istediler. Konuyla alakalı Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Abdullah ÇELİK, soruları tek tek cevapladı. Çözülmesi gereken sorunları da not aldığını ve ilgili yerlere ileteceğini belirtti. Toplantı dilek ve temennilerle  sona erdi.