EDİTÖRLÜĞÜNÜ REKTÖR YARDIMCIMIZ MALİYE BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. MURAT DEMİR VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ARŞ. GÖR. ALİ BURAK AKSUNGUR’UN YAPTIĞI KİTAP ÇALIŞMASI FRANKFURT ULUSLARARASI KİTAP FUARI'NDA SERGİLENMEYE DEĞER BULUNDU.
Fakültemiz öğretim elemanlarından Prof. Dr. Murat DEMİR ve Arş. Gör. Ali Burak AKSUNGUR’un editörlüğünde PeterLang Yayınevi tarafından yayınlanan “The Effects of the Global Pandemic Process on the Social and Economic Structure and Public Policies in Combating the Pandemic” başlıklı kitap; 20-24 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenen, 100’den fazla ülkeden yaklaşık 7000 yayınevini bir araya getiren ve dünyanın en büyük kitap fuarı olarak kabul edilen Frankfurt Uluslararası Kitap Fuarı’nda sergilenmeye değer görülmüştür.

Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Abdullah ÇELİK ve Prof. Dr. Mithat Arman KARASU’nun yanı sıra farklı üniversitelerden araştırmacıların da bölüm yazarı olarak katkıda bulunduğu çalışmada pandeminin ekonomik ve sosyal yapılar üzerindeki etkileri ve kamu politikalarının etkinliği ele alınarak pandemiyle mücadelenin seyrini belirleyen sosyal ve ekonomik politikalar karşılaştırmalı betimsel analizlerle incelenmektedir.

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İlgili haber için:
https://www.facebook.com/PeterLangPublishers/photos/a.223512431033964/4778955815489580/

Çalışmaya ilişkin detaylar için:
https://www.peterlang.com/document/1111942

 
      







MEZUN PORTALI

Mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerini hızlandırmak, iş bulmalarını kolaylaştırmak ve iletişimde kalmak için Mezun Portalına kayıtlarını bekliyoruz. 

Mezun Portalı İçin Tıklayınız...