İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLAR BULUŞMASI
 
Bölgedeki üniversitelerin iktisadi ve idari bilimler fakültelerinin dekanları çevrimiçi düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 26.03.2021 tarihinde düzenlenen çevrimiçi toplantıya Diyarbakır Dicle Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Seyfettin ASLAN, Gaziantep Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Yakup BULUT, Elazığ Fırat Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Kenan PEKER, İnönü Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Gökhan TUNCEL, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa TAŞLIYAN ile Şanlıurfa Harran Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Abdullah ÇELİK katıldı.

Çevrimiçi toplantıda bölgedeki İİBF’lerin akademik faaliyetleri başta olmak üzere, iş dünyasına ve toplum hayatına yönelik faaliyetleri ele alındı. Bölgedeki fakültelerin sahip olduğu potansiyelin ele alındığı toplantıda, bu potansiyelin nasıl genişletilebileceği ve daha etkin nasıl kullanılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Bilgi ve tecrübe paylaşımı ile işbirliğinin önemine değinilen toplantıda, bölgedeki fakülteler başta olmak üzere ülke genelindeki İİBF’lerin devamlılığı olan işbirliği kurmasının önemli olduğunu vurgulandı. Toplantıda, bölge özelinde ve ülke genelinde İİBF’lerin durumuna dair değerlendirme ve analizler yapıldı.
  
Çevirimiçi toplantıların belirli aralıklarla devamlılığının sağlanmasının önemine vurgu yapılan toplantıda, bundan sonra düzenlenecek programlara bölgede bulunan diğer üniversitelerdeki İİBF dekanlarının da katılmasının yararlı olacağı kanaatine varıldı. Ayrıca, toplantıların Covid 19 salgını sonrasında her defasında ayrı bir fakültenin ev sahipliğinde yüz yüze yapılması kararı da alındı.










 
 
      







MEZUN PORTALI

Mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerini hızlandırmak, iş bulmalarını kolaylaştırmak ve iletişimde kalmak için Mezun Portalına kayıtlarını bekliyoruz. 

Mezun Portalı İçin Tıklayınız...