Fakültemiz tarafından ‘Turizmin Bölgesel Kalkınmadaki Rolü’ paneli düzenlendi.

Osmanbey Yerleşkesi Ziraat Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen panel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Demir ve Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli’nin açılış konuşmaları ile başladı.

Moderatörlüğünü İktisat Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hatice Aztimur’un yaptığı panele, ‘Turizmin Bölgesel Kalkınmadaki Rolü Arttırılabilir mi’ konusuyla, İstanbul Arel Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan, ‘Şanlıurfa’nın Turizm Potansiyeli’ konusuyla Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza Öztürkmen, ‘Bölgesel Kalkınmada Turizm Sektörünün Ekonomik Açıdan Yeri ve Önemi’ konusuyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Müjde Sakar konuşmacı olarak katıldılar.

Harran Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Esra Siverekli ve Prof. Dr. Recep Çiğdem, üniversite öğretim elemanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve öğrencilerin katıldığı panel, etkinliğe katılan konuşmacılara plaketlerinin sunumların ardından, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


 
      







MEZUN PORTALI

Mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerini hızlandırmak, iş bulmalarını kolaylaştırmak ve iletişimde kalmak için Mezun Portalına kayıtlarını bekliyoruz. 

Mezun Portalı İçin Tıklayınız...