Fakültemiz 2021-2022 Eğitim -Öğretim Yılı mezun öğrencileri için  mezuniyet töreni  yapıldı. Yapılan törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEMİR, Fakülte Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DOĞAR, Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet TERZİOĞLU, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferit KÜÇÜK, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep Müjde SAKAR, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mahmut İNAN, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Levent KAYA, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hamza ERDOĞDU, öğretim elemanları, öğrenciler ve öğrencilerimizin aileleri katıldı.Törende Fakültemizde dereceye giren öğrencilerimize plaket verildi.Mezunlarımızın kep atmalarıyla tören sona erdi.